Tjolahopp

Nämen, ett nytt inlägg in the making, redan:)
Det kommer dock inte handla om höstens planer som jag förutspådde.

I lördags var jag på Korrö med familjen, en urmysig, trevlig pappa-betalar-dag (vilket är trevligt när man är en fattig student). Träffade massor folk, fick ett par nya byxor och en superkol keps med texten: "This is a HORCRUX".

Har lite allmän nördabstinens så här efter Expecto, så jag får väl dra ihop gänget:)

Och nu längtar jag mer än någonsin till våran Englandsresa i Januari. Vi ska uppleva London, vara turistiga och nördiga och framför allt fira skiten ur oss när a certain potions master skulle fyllt 50:) (Jag vet att jag är fangirlig, men jag bryr mig inte. Och nej, det är inte en slump att vi "råkade" bestämma oss att åka dit omkring den 9 Januari. Mitt initiativ of course.)

Annars flyter livet på rätt bra, det händer inte så mycket bara, men det kommer det å andra sidan göra i höst så jag får väl slappna av när jag har chansen, men det är svårt för mig, jag är ju rätt hyper, vill att det ska hända något kul hela tiden, och vill gärna ha tusen bollar i luften samtidigt, fast att jag mår dåligt av all stress då. Men aja. Det blir bättre i höst. Längtar verkligen till i höst, jag är på något sätt färdig med sommaren för i år.

Jag är så "aktiv"

Jajaja, jag vet att jag är dålig på att blogga, men nu gör jag det.
Vad har hänt sen sist då?
Typ först ingenting. Mitt sommarlov har till stor del bestått av fanfictions med hög rating.
Sen var det ju så klart the epic Harry Pottah week, som nu är över.

Tisdag: Gränna med familjen, sen hem och städa och efter det få besök av ett antal nördar. Flöta, kolla på Harry Potter, läsa fanfiction. Somna sist av alla klockan 9 på morgonen.

Onsdag: Vakna klockan 11 efter att ha sovit i 2 timmar. Kolla vidare på filmer. Skriva fanfiction. Kolla lite till på filmer. Peppa. Gå till bion. Se HBP. Störa sig på alla mugglare. Gå hem och eftersnacka till 4 på morgonen. Sova.

Torsdag: Vakna klockan 2 på eftermiddagen. Fixa utseende. Fika på stan med nördar. Dra runt på stan ett tag och prata med folk. Se HBP en gång till. Gå till Boheme. Vara deppad. Gå hem och gråta över Snape och att allt snart tar slut och massor annat.

Fredag: Sy kostymer och göra tröjor, samt börja fundera på att packa.

Lördag: Packa. Gå till Emelie vid 9 på morgonen. Åka till tåget. Åka till Stockholm. Åka till Täby. Vara på konvent.

Söndag: Gå upp vid halv tio efter att hela Slytherin har försovit sig. Typ. Eller nåt. Gå och vara hejjaklack för quidditchmatcherna. Stuka foten. Skita i det och peppa vidare ändå. Se GoF. Fangirl squeela. Prata om sorgliga saker på natten. Gråta över Snape.

Måndag: Vakna. Äta. Ha diskussion om Kärlek och Shipping. Ha diskussion om obesvarade frågor. Ha OWLs med Umbridge. Garva sönder över en fråga på provet. Bli självmordsbenägen på grund av failande på en Potions fråga. Få bästa resultat i Slytherin. Skjuta upp självmordet på obestämd framtid. Äta middag. Skriva fanfiction. Kolla på CoS. Fangirl squeela. Få ont i halsen. Fangirl squeela lite mer ändå. Flumma i stora salen. Flumma ännu mer. Bli utslängd av prefekterna. Gå och sova klockan 6 på morgonen.

Tisdag: Vakna halv 9. Äta frukost. Ha auktion och prisutdelning. Ha middag. Gå på wrock konsert. Tycka det är bra. Fangirl squeela lite mer. Vara ledsen för att konventet är över. Stressa som fan för att hinna med tåget. Hinna med tåget. Komma hem.


Det var the epic Harry Pottah weekend.
I går var det fest och krogen, helt ok kväll, men jag kände att mitt återerövrade internet lockade mer så jag drog hem och var hemma vid typ 1-halv 2.
I dag är det bara chill, i morgon eller på lördag blir det en dagstripp till Korrö Folkmusikfestival. Så ska jag väl spela lite på fiolen också.
Haha, just det ja, jag har ju haft en spelning också, med det fenomenala bandet Sommabygdens spelmän. Det var kanske inte super-epic, men lite småmysigt. Och jag känner faktiskt att jag utvecklas i mitt spelande. Därav vissa hrrrm... planer för hösten, som ni får höra mer om i Jul någon gång.

well, skulle tippa på att nästa inlägg kommer att handla om mina planer för hösten. Jag längtar till hösten. Hösten är mysig. Yay.
Kram på er.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0