Åka tåg

dsc00476 (MMS)
 
OMG, det spökar på tåget! Jag lyckades fånga ett fult ett på bild;) nä men jag är som ni ser på väg till staden med halmen, och jag höll på att missa tåget. Varför är jag ens förvånad? Somnade vid 5 i morse, vaknade vid 12. Hade en och en halv timme på mig att äta frukost, klä på mig (vilket tar hur lång tid som helst när man är mig..), göra mig i ordning och packa. Det tog en timme och tre kvart. Jag hade då 20 minuter på mig att gå till stan, ta ut pengar och gå till tåget. Jag sprang. Kom på att jag inte skulle hinna till banken, sprang in på pressbyrån och slängde fram första bästa pryl på disken, vilket senare visade sig vara en daim, och fick på så sätt ut pengar. Sedan kopplade jag in hyperdriften och förflyttade mig likt Millennium Falcon till tåget med ca 1,5 x ljushastigheten. (Lovar att jag skulle klarat kesselrutten på ganska långt under 12 parsec! Vilket iofs inte makar sense, eftersom parsec är en enhet som mäter avstånd, inte tid. Aja.) Jag kom i alla fall på tåget hela fyra minuter före avgångstid. Och jag brände ju säkert några kalorier på vägen:) nu ska jag nog snart byta tåg, men vi hörs sen!

Regn och rodeo

Hej!
Var som sagt hos grannen igår:)
Tjatade hela dagen om hur festsugen jag var, och även om det inte blev fest, så blev det ju socialt umgänge:)
Fast lite vin och öl gled ju ner, och kvällen avslutades med en lång politisk diskussion inför valet, och en mattelektion by Ida.
(Det är nämligen mycket farligt att tala om för mig att man inte förstår sig på ekvationsräkning, för jag fylls då av ett tvångsmässigt behov av att lära ut den exakta metoden. Sedan att jag var en aning salongsberusad, och räknade fel själv hela tiden väljer vi att bortse ifrån...)

Som alla säkert lagt märke till regnar det en del idag, och sådana dagar är ju perfekta för att ligga i soffan och inte göra någonting. Just detta har jag sysselsatt mig med den senaste studen.

Var i stallet tidigare och red på en tunna med dynamit. Lyckligtvis var det en tunna med dynamit som var lätt i handen, hyfsat lydig och med ett rejält schwung i steget. Det utvecklades till ett riktigt kul ridpass, trots att jag hade dressyrsadeln, och jag avslutade med att rida igenom LA:1 för att checka av. Travprogrammet - Super! Jan Brink hade inte kunnat gjort det bättre! Galopprogrammet - På sätt och vis också en väldigt högklassig uppvisning, om man ser det ur en rodeohästs perspektiv...

Buckin´ Bronco himself!
Var lite frusen när jag åkte hem, så jag hoppade direkt in i en varm dusch.
Nu ska jag snart släpa mig bort mot Willy´s och inhandla något gott till kvällen. Rösterna i mitt huvud beordrar mig att köpa tacos, så det blir nog det...
Sedan ska jag slappa framför en bra film hela kvällen.

I morgon far jag mot Halmstad en kortis. Jag ska gå på en förhoppningsvis fenomenal spelning med bandet "Chokladfabriken", träffa min kära mormor, och sno med mig lite av hennes westernprylar:)

Gottis

dsc00463 (MMS)

 

Sitter hos grannen och blir bjuden på vin och morotskaka. Hejdå hälsosamt leverne, men gott är det:)


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0