Midsommar

Hejsan! Är ganska nyligen hemkommen och sitter i soffan och chillar.

Gårdagen var härlig, men fantastiskt väder för en gångs skull:)
Jag drog mig bort till föräldrahemmet framåt eftermiddagen, och vi satt på den soliga terrassen med sill och nubbe. Efter det åkte vi en tur med båten, och sen blev det grillat.
Efter det började det bli rätt sent så jag åkte tillbaka in mot stan. Det blev bara hem och vända, för att fortsätta vidare mot en kompis, där kvällen fortsatte med vin, öl och massor prat.
 
 


Idag fyller min kära vän Sanna hela 21 år, och naturligtvis ska det firas att hon blir så otroligt gammal^^. Så vi ska ut och äta lite pizza och ta en öl eller fem.
Men först ska jag slappa, läsa och duscha.

Och ikväll SKA jag komma ihåg kameran!

Jobb, lyx, ledighet

Tjaba!

Dagen började mindre bra - med att jag vaknade... Felet med att jag vaknade var att jag gjorde det klockan 04.30
Men det var bara att bita ihop, hoppa upp på mopeden och puttra iväg till jobbet under ihärdiga tankar om vilken tur jag har som har ett jobb.

Dock kompenserades det mindre trevliga uppvaknandet av att jag fick sluta tidigt, och jag åkte hem, glad i hågen och lade mig i den stekande solen på balkongen.
En stund senare släpade jag mig bort, desperat och tröstlöst som en isbjörn i öknen. Svetten rann och blodet kokade. Jag släpade mig direkt in i en iskall dusch, och efter det kändes det bättre.

Efter detta hoppade jag återigen upp på min moped för att åka till affären och handla upp min lön. Detta misslyckades som tur var, och jag har fortfarande större delen av den kvar.

Dock hittade jag några räkor i en frysdisk. De låg där och såg övergivna och ledsna ut. Jag förstod att de i själva verket inte önskade något högre än att få följa med mig hem och bli uppätna, och vem är jag att neka några stackars räkor?
Så de fick följa med hem, och de fick även sällskap ner i magen av ett glas vitt som jag grävde fram ur mina gömmor.
Jag var så klart tvungen att fundera ut en rimlig anledning till detta firande, och kom fram till att midsommar och tre dagars förestående ledighet verkligen är värt lite extra lyx.

Nu sitter jag framför TVn och glor på en av de bästa filmer som gjorts: 2001 - A space odyssey!
Jag gillar speciellt introt, man får nästan rysningar.

I morgon är det som sagt midsommar, och dagen kommer börjas med en SOVMORGON! Yay:)
Den kommer fortsätta med en picknik, och därefter tar jag mopeden hem till föräldrahemmet för sill, nubbe och senare grillat. Mys i kubik!

Nu ska jag kolla vidare på filmen, ciao!

Belöningar

Varför pluggar bonden trigonometri?
- Han måste kunna cos!

Hahaha, lite härlig humor så här på tisdagseftermiddagen.
Sitter i soffan och tar igen mig efter ännu en jobbdag, och ska kanske snart vara lite social...

I dag har jag bestämt mig för en sak, jag har bestämt att jag ska få en liten belöning när jag får min lön i juli. Jag ska inte bara köpa nödvändigheter som mat, och inte bara låta pengarna gå till Furuvik, utan jag ska få en alldeles speciell sak som jag tänkt ut. Det är en sak som jag gärna vill ha, men som har stått rätt långt ner på prioritetslistan. Men nu flyttas den vips upp, och i slutet av nästa månad kommmer jag bli stolt ägare till en...... Ja, vad kommer jag bli ägare till? Det tänker jag inte avslöja riktigt än, men jag kan lugna er och säga att det inte är något levande:)

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0