Om Ida

Jag är en glad tjej på 25 år, med en positiv inställning till livet. Jag har blivit kallad "survivor", och det är nog för att jag alltid har ett ess i rockärmen, och inte ligger slagen särskilt länge förrän jag reser mig upp igen och säger: "Ja men om man gör så här då?".
 
Jag dras med vad vissa skulle kalla författardrömmar och andra skulle kalla vanföreställningar. Det innebär i alla fall att jag lägger en del av min fritid på att skriva böcker och jag hoppas på att få dem publicerade någon gång i framtiden. Just nu pysslar jag med en trilogi jag skulle beskriva som nutida ung-vuxen-fantasy/paranormal romance, och den utspelar sig i Sverige och involverar en hel hög med människor, svenska sagoväsen och intriger däremellan.

Jag är ett naturbarn som känner mig som mest hemma med mossa under fötterna. Jag dras ofta starkt till det naturliga och ursprungliga. Nordisk och arktisk miljö är min melodi.
Förmodligen bor det en förvirrad hippie någonstans inuti mig.
 
Jag är en tvättäkta häst-tönt och stallet har varit mitt andra hem under större delen av mitt liv. Just nu är jag för sjuk för att rida och min senaste häst såldes till förmån för studier. Men jag hoppas att jag ska kunna ha häst igen i framtiden. Tills dess får jag pussa på mammas häst hur mycket jag vill.
 
Jag gillar att lära mig saker, pyssla, promenera långt, spela instrument, skriva böcker, sova i skogen, filosofera, åka på festival, rida, tävla i hästhoppning, laga mat, umgås med vänner och familj och att drömma mig bort.
Av naturliga skäl kan inte alla dessa aktiviteter utföras i nuvarande tillstånd.
 
Den bästa boken jag någonsin har läst är "The hitchhiker's guide to the galaxy" (hela serien så klart), min favoritmat är caesarsallad, jag ser upp till Mahatma Gandhi, jag lyssnar helst på folk/country/rock, jag älskar filmen "Into the Wild", jag är inte så duktig på det här med fashion, men skulle vilja klä mig sådär casual bohochict.
När jag var liten ville jag bli vulkanforskare. Mitt favoritgodis är polkagrisar och choklad. Jag drömmer om att resa till Island, Alaska och Svalbard.
 
 
I kategorin "Om Ida" kan ni läsa mer om mig!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Wha, hittade hit via bästa Jonnas blogg. Du verkar ju vara en helt urhärlig mänska!
Vill å ha skogen utanför mitt fönster nån vacker dag och resa till Island. Into the wild <3
Och skriva! Åh, häftigt att du skriver och skriver och skriver. Jag vill också ta tag i detta men ger det inte särskilt mycket tid för tillfället.
Här kikar jag nog in igen :)

Svar: Hej! tack så mycket, och välkommen hit :)
grusvägenhem.se

2015-02-12 @ 21:21:18
URL: http://idreaido.blogg.se
Postat av: Ida

Attans, tänkte klicka med den här knappen..

2015-02-12 @ 21:21:40
URL: http://idreaido.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0