Lägenheten!

Ja, idag var det som sagt tillträde!
Vi var så klart uppe en sväng och inspekterade.
 
I lägenheten finns en hall:
 
Dörrarna till vänster leder till badrummet...
 
...och garderoben.
 
 
Det finns ett kök.
 
 
Och ett rum som ska bli två med hjälp av ett draperi.
 
Detta ska bli sovrum.
 
Och detta ska bli vardagsrum.
 
Det finns en stor balkong.
 
 
Med härlig utsikt!
 
 
 
Det blir nog bra det här. Men först ska det tapetseras, slipas golv och sånt, sedan ska det inredas, pysslas och snyggas till. Kommer nog bli finemang, men det är tur att jag har många hjälpande händer, annars hade det aldrig gått!

En tråkig händelse

Det har varit planen ett bra tag, men idag blev det verklighet.
Jag är väldigt mån om de djur jag har, och vill att de ska ha det bästa av allt. Som det är nu så kan jag med min sjukdom inte erbjuda det bästa. Därför har jag blivit tvungen att hitta någon annan som kan det.
 
Idag har min älskade, fina katt flyttat till en ny husse, en ny matte och en kattkompis.
Det känns sorgligt, men hon får ett bra hem och det känns som rätt beslut.
 
 
 
Snart till något roligare. Jag har fått tillträde till nya lägenheten idag och det kommer upp en stor bildbomb med "före-bilder" här ikväll.

Nattligt

Hej på er! Här ligger jag och filosoferar i brist på sömn, men den kommer nog snart.

Mitt humör har ordnat sig igen. Fy vad jobbigt det har varit att hela tiden vara arg, gråtig och likgiltig. Det har känts så himla tydligt att det är kroppsligt och inte från yttre omständigheter. Nu börjar jag bli mitt vanliga glada, lugna jag igen tror jag, och jag inser att mitt goda humör och min inställning typ är det värdefullaste jag har. Det har verkligen varit otäckt att vara utan det.

Det går sådär med rawfoodandet. Med ätandet går det bra men jag mår piss och misstänker att en del av det är detox. Kosten i sig har ju en detoxeffekt och jag är hysteriskt känslig för det sedan jag blev sjuk. Jag ska försöka detoxa i sommar under kontrollerade former och med inplanerad vila.
Tror dock att detta blir för tufft för kroppen just nu när den behöver lite andrum för att ta igen sig efter diverse flyttkaos.
Planen ändras till att börja tilllaga en del av maten istället, undvika livsmedlen med störst detoxeffekt samt äta mer fibrer och protein. I övrigt kvarstår planen.
Får se vad som händer!
Jag äter i alla fall gott!


På måndag måste jag kunna stå på benen, så det hoppas jag att jag kan då. Jag ska nämligen vara med i en studie som min fysioterapeut håller i där vi ska undersöka aktiviteten i mitt autonoma nervsystem (en del som troligtvis funkar fel på mig) och hur den påverkas av hennes behandling. Spännande!
Och man får tydligen inte omboka för då är det någon regel som säger att man blir kickad från studien.
Jaja. Bara att masa sig dit hoppas jag!

Idag har mäklaren varit här också. Pjuh!


  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0