Färg och fix

Hej!
Hur är det i värmen?
 
Jag mår helt okej tack vare osunda mängder Ipren och socker, men fuck it, nu är det "The final battle" och om någon vecka är jag i hamn.
 
Här ser ni den fula hatthyllan jag plockade från N.L.
 
 
...och gjorde om till en fin, vit hatthylla som snart ska tillbaka till sin ursprungliga plats.
 
Ett annat projekt är mattan till vardagsrummet, som håller på att tvättas på alla möjliga och omöjliga vis för att få bort några mystiska, bruna fläckar (misstänkt likt kaffe) som liksom legat och grott in sig genom åren. Det ska bli spännande att se om det går att i alla fall göra dem lite mer diskreta. i morgon ska vi prova med citron.
 
 
Här är jag en annan dag. Jag och hatten jag sprungit omkring (läs: hasat mig fram rullatorstyle) med på stan idag (i jakt på mer färg till hatthyllan och mer socker till den smått påtända hjärnan) på grund av svettigt, fult hår och en det-räcker-att-dusha-tre-gånger-om-dagen-inställning. Jag bor i en bastu.
 
 
 

Mellanting

Jaha, folkstorm här idag.
Antar att en del av er kommer från Blondinbella? Hur som helst är ni välkomna. Någon av er kanske stannar kvar.
Här bloggar jag om min väg mot hälsa. Jag kommer nog inte uppdatera varje dag, för jag är ju sjuk trots allt, men jag tycker om min lilla blogg och ger den så mycket energi som jag känner är förnuftigt.
Efter att jag flyttat så kommer den få nya kläder och en liten renovering.
 
Idag har det varit tungt. Jag har varit åksjuk större delen av dagen trots brist på fordon, men det är ju inte alltid så lätt att hålla reda på sådana saker när man är lite ynklig och inflammerad som min hjärna troligtvis är.
Har pysselpackat som jag pratade om innan, legat en hel del i soffan, och fått lite gjort på kvällen också.
 
Nu börjar det bli ganska ödsligt här och fullt med nödlösningar. Typ fotpall som soffbord och pyttelitet balkongbord som TV-bänk. Men man tager vad man haver och nya (det vill säga gamla, fast nya för mig) fina möbler väntar på mig borta i nya lägenheten.
 
 

I morgon blir det tufft. Räknar med att ha kvar kraschen, och framför allt åksjukan (som är jobbigast) i flera dagar till, och i morgon måste jag handla ett par saker och åka och hämta post i N.L. (nya lägenheten).
Tur att jag har tillgång till fordon och privat chaufför då i alla fall.
Sedan ska jag fortsätta pysselpacka det lätta och sätta den starka och friska pojkvännen i fråga i arbete med det lite tyngre. Mattor ska tvättas och hatthyllor ska bli bländande vita. Och sånt.
 
Känns vilset att vara mellan två hem, men förbannat skönt att snart vara färdig. Äntligen!

Pyssel och plock

Hejsan!
 
Jaha, här trodde jag att jag skulle packa hela helgen, men så blev det inte.
På grund av detta:
 
 
Ser jag ju numera ut som denna:
 
 
Och det tycker inte sjukdomen om, så den har dragit på alla alarm. Jag har varit kraschad hela helgen och idag också, fast kanske, eventuellt något bättre.
Tänkte pysselpacka i morgon igen. Typ ta bort damm och smuts från skor och jackor och lägga ner dem i fint i en kartong.
Min pojkvän och jag har ju också ett system som går ut på att jag hjälper honom med mattepluggandet (han pluggar på distans) och han hjälper mig med allt som är tungt och lite till.
Bra deal tycker jag, för matte är ju skoj.
 
Nu känns det förvisso som att gravitationen har ökat just i området kring mitt huvud, så jag kanske får lägga mig ner i soffan en stund och läsa bloggar.
 
Jag börjar känna mig riktigt, riktigt frustrerad förresten. Jag vill flytta nu!
Innan har jag ju mest gått omkring och längtat lite mysigt, men nu är jag verkligen kungligt trött på flyttkaos och tid som dras ut på. Jag vill flytta NU! Jag vill att min fenomenala plan ska sättas igång NU!
Men en sak i taget, jag orkar inte fokusera på mer än så, och det är inte långt kvar.
Min gamla lägenhet är dessutom såld nu (tjohoo) så det finns ett slutdatum i värsta fall.
 
Fina nya lägenhet, jag längtar efter dig!
 
 

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0