Händelser

I söndags var jag och röstade. Hade som sagt en del röstrelaterade kriser, men de löste sig snabbt och lätt när jag hade tagit tre djupa andetag och läst igenom lämpligt valmanifest. Sedan tog jag på mig finbyxorna och for och röstade för ett grönt EU.
 
 
Valresultatet då? Tja, både sjukt nöjd och rätt missnöjd kan man säga. Eller, min mamma sa det bättre:
"Det finns många nyanser av brunt. Men skit är ändå skit, och luktar alltid illa."

Torsdag

Hej på er, pinglor och pågar!
 
 
Här sitter jag och dricker frukost-te och kokar en lymf-dryck. Mina lymfkörtlar har nämligen svullnat och blivit ömma, framför allt på höger sida kring revbenen och ner mot höften så jag är helt stel och.. tja öm. Vat det beror på är svårt att säga men det går säkert över. Jag brukar ju dra på mig konstiga symtom då och då.
I övrigt en del illamående, huvudvärk, kallsvettning, gröt i huvudet, utmattning och så där. Som vanligt alltså.
 
Just nu finns dock ingen pardon. Jag måste jobba så gott jag kan nu om jag vill flytta detta sekel. Jag ska upp i nya lägenheten idag (där det är färdigtapetserat har jag hört, yay!) med min pojkvän som är här och hälsar på, och så ska vi (han) slipa lite möbler. Planen är att betsa och fixa framåt helgen så kanske all möbelrenovering är klar sen. Man får ju passa på när man har tillgång till friska muskler så att säga.
 
Annars äter jag sedan 2-3 veckor tillbaka grottmänniskomat igen. En striktare paleo än någonsin förut. Jag är lite arg för att jag inte får äta naturgodis och popcorn men annars går det bra. Trots allt finns frukt, bär nötter och Loka Crush!
 
 

Ändring

Fredagen den 23 maj var dagen då jag helt bytte koncept för inredningen av lägenheten.
 
Från min synvinkel (jag som maniskt har nördat ner mig i detaljer så som bara en gravt uttråkad, sjuk person med otillfredsställt kreativitetsbehov kan göra) är det i alla fall helt annorlunda. För någon annan - nja, förmodligen inte särskilt stor skillnad.
 
När jag var i lägenheten igår kände jag nämligen ett sorts diffust skav. Som att min planerade inredningsstil var fin, men liksom inte helt och hållet matchade lägenhetens känsla och atmosfär.
Men sedan fick jag en snilleblixt och vision, så det löste sig.
 
Känslan kommer bli ännu mer "earthy" och naturnära, med mycket mer grönt än jag trodde från början.
 
 
Jag har redan hållt på ett tag, men den närmaste tiden kommer det bli ännu mer pyssel med att gräva i mina förråd, sy om saker, byta till mig saker och fantisera ihop lösningar. Det är nu det roliga börjar.
På måndag är planen att hänga på mina föräldrar till IKEA. Några kronor ligger ju trots allt på botten av plånboken och skramlar, och de måste man ju ta tillvara på.
Sen är det ju också lite för att få komma ut och hitta på något, och att umgås med familjen, åka bil, äta på IKEA-restaurangen och sånt.
Mår inte så mycket bättre egentligen, men skit samma. Det får gå ändå med lugnt tempo och ett par pauser.
 
 
I morgon ska jag rösta. Problemet är att jag inte vet hur jag ska rösta. Det står mellan två partier tror jag och jag kommer väl dra ut på't ända in i det sista. Jag ska i alla fall läsa lite partiprogram till frukosten så kanske det klarnar.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0