November

Nämen hej på er!
 
Efter fem NaNoWriMo borde jag ju lärt mig att min blogg ligger i koma varje år i november. Så har det uppenbarligen blivit i år också, men nu har jag ju inte haft något att skriva på snart ett dygn så nu börjar jag så smått snegla hit igen.
 
Hur har november varit då?
 

Först och främst, National Novel Writing Month har jag ju deltagit i för femte året i rad. Det är ett sorts hobbyförfattarmaraton som går ut på att skriva en roman på 50.000 ord på en månad (november). Över hela världen har skrivgalna människor slitit sitt hår, stannat uppe alldeles för länge, druckit ohälsosamma mängder te och hela tiden flåsat sina karaktärer i nacken för att producera så mycket under så kort tid.
Egentligen är det inte slut förrän på söndag vid midnatt, men jag vann (50.000 ord) redan den 23:e och i går kväll skrev jag färdigt boken så jag är typ ledig nu.
December ska ägnas åt bokredigering av mina (numera) två manusutkast och det kommer bli lite turer hit och dit med testläsare och sånt.
 
 
 
Och i övrigt?
Vadå i övrigt?
Haha, nejdå. Det har varit bra. Jag har haft en ganska otrevlig tvåveckorskrasch men nu är jag tillbaka på arbetsträningen igen. Jag har börjat dricka en hälsosmoothie varje dag med massvis av alger och annat mysko i förutom den gamla vanliga paleokosten.
 
Nu är jag helpepp på att julpynta, julbaka paleo och så vidare.
Jag får väl slänga upp ett inlägg med lite bilder från månaden som gått senare också :)

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0