Frågor och svar del 1

Lär känna mig ännu mer genom den här massiva frågelistan jag snott av Egoina.
Ni får gärna fortsätta sno!
 

1. Hur gammal är du om fem år? Då har jag precis fyllt 30 och har därmed blivit asgammal.

 2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Me, myself and I.

3. Hur lång är du? 1,65 m!

4. Vilken är den senaste filmen du sett? Tangled!

 5. Vem ringde du senast? Röstningen till Idol.

 6. Vem ringde dig senast? Mormor.

 7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Bara det bästa till dig! Trodde väl att det skulle falla damen i smaken :D Kos dig nu ordentligt!" Angående födelsedagspåhitt.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS eller andra textmeddelanden, för då kan man liksom vänta och tänka efter innan man svarar, plus att man kan göra andra saker samtidigt.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Lyckligt gifta sedan mååånga år tillbaka. Dock är jag oäkting ändå för jag föddes innan de knöt de äktenskapliga banden;)

10. När såg du senast din mamma? I måndags när jag fyllde år.

11. Vilken ögonfärg har du? Gröngråa.

 

 
 

12. När vaknade du i dag? Strax efter 12.

 13. Vilken är din favoritjulsång? "När det lider mot jul"

14. Vilken är din favoritplats? I skogen. Helst på en sådär extra hemlig, vacker och frodig plats med mjuk mossa och vild fors.

15. Vilken plats föredrar du minst? Storstäder och skitig, trång betongmiljö. Typ tunnelbanan i rusningstrafik.

 16. Var tror du att du befinner dig om tio år? För mig är det svårt att tro någonting, men om jag blir bättre så tror jag att jag bor på en liten gård på landet uppe i Norrland. Gärna med familj samt drömyrke.

 17. Vad skrämde dig om natten som barn? Alla fantasier jag hade i mitt mörka rum när jag inte kunde sova. Typ som att det skulle sitta ruttnande lik och stirra på mig genom fönstret eller att det skulle bli vulkanutbrott helt plötsligt och rinna in lava i huset.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? Prat om gamla minnen i den galna ungdomen!

19. Hur stor är din säng? 1,20. Den perfekta storleken tycker jag. Synd att inte alla de som gjorde sängramar förr i tiden håller med mig.

 

 Så här skulle jag vilja ha det! Bild från pinterest.
 

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar. Men saknar ibland den gamla typen av tangentbord på en stationär. Det var sådana tangentbord jag började skriva på när jag var liten och skrev strunt.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med kläder. Oftast nattlinne. Tycker att det är fett oskönt att sova utan kläder faktiskt.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Fem. Jag är en kuddoman och sover med två kuddar under huvudet, en kudde över ansiktet och två kuddar bredvid mig. Får nästan panik när jag ska sova borta och det bara finns en kudde, haha.

23. Hur många landskap har du bott i? Tre. Halland, Småland och Östergötland.

24. Hur många städer har du bott i? Tre. Lika många som landskapen:)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota på sommaren om jag inte går i högt gräs för då tror jag att monster ska bita mig i fötterna. På vintern gäller vanliga strumpor plus raggsockar plus luddiga innetofflor.

 26. Är du social? Ja jag är väldigt social på villkor att jag också får ha min ensamtid ibland.

27. Vilken är din favoritglass? Ben&Jerry's (Peanut Buttercup, Fairly Nuts och Half Baked.)

28. Vilken är din favoritefterrätt? Typ alla? Haha.

 

 

29. Tycker du om kinamat? Det går väl an.

30. Tycker du om kaffe? Eh, JA! Skulle dricka fem baljor om dagen om jag kunde, men jag har kaffeförbud nu när kroppen ska läka, så jag bälgar i mig te istället, vilket också är gott.

31. Vad dricker du till frukost? Äter inte frukost längre utan äter istället förstamål och andramål. Förstamålet brukar vara det tyngsta och är upplagt som en vanlig middag. Till det dricker jag juice på citrusfrukter för att hjälpa matsmältningen.

32. Sover du på någon särskild sida? Sover oftast på yttersidan i sängen med mina kramkuddar (de där som inte är vid mitt huvud) innerst.

33. Kan du spela poker? Inte riktig poker utan bara "bonnapoker", och lyckades spela till mig en försvarbar mängd kanelbullar genom detta i högstadiet:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0