Framgång

Hejsan på er!
 
Kollar/kollade ni på Idol? Det gör jag just nu i alla fall. Jag brukar bara kolla på alla auditions, men i år har jag bestämt mig för att följa programmet hela vägen. Det är faktiskt rätt mysigt, plus att det är ett sånt program som man inte behöver ge 100% uppmärksamhet för att följa med i, så man kan pyssla med andra saker samtidigt.
Min favorit är Mollie. Tycker hon är helt sjukt bra så henne hejjar jag på:)
 
Annars har jag varit på syslöjden arbetsträningen idag. Jag syr grejer som säljs i en butik i stan, och nu har vi börjat lite smått med julgrejer. Det är riktigt lyxigt att komma dit och få lära sig hur man syr på riktigt. Jag har ju mest slarvsytt innan.
 
Till fredagsmyset har jag ätit kronärtskocka med smör/citrondip, och det är typ det godaste som finns i universum. Kronärtskocka är dessutom nyttigt och bra för levern.
Jag äter och äter. Känner mig som en kanin som jag tuggar grönsaker om dagarna. Jag måste bara få in lite T-rex feeling i det hela också för jag behöver äta lite mer protein än jag gör.
Men jag är nöjd med framstegen. Det går långsammare att gå över på exakt rätt diet än jag planerat, men det går hela tiden framåt och kroppen har ju bara kollapsat en gång så här långt:)
 
 
Och med boken? A men det går också helt sjukt bra.
Fast igår kom jag på att jag skrivit hela slutdramat fel för det kändes platt och inte alls så awesome som jag tänkt. Tog en liten promenad, för det får alltid igång kugghjulen i min hjärna, och så även denna gång. Så nu skriver jag om slutdramat enligt min nya fantastiska idé.
Idag hittade jag ett bakgrundshistoriarelaterat plothole i min nya fantastiska idé så jag tog en till pyttepromenad för att köra igång maskineriet igen och vips så hade jag en story som jag först tyckte var för fräck för att ha med men sen bestämde jag att den inte var det och tog med den ändå.
 
Här om dagen kom jag över den magiska 50.000 ord-gränsen. Det var ett stort ögonblick!
 
 
50.000 ord är ungefär som en normallång tunnare bok, men jag ska ju skriva två böcker till i den här trilogin. Tillsammans kommer det bli sjukt många ord.
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, ät mer kött! It's viktigt! ;D Kycklingklubbor är ju något som är billigt & bra som jag själv tänkte handla lite mer av nu när man fått en frys(!).

Glor också på Idol och Mollie är verkligen skitgrym! Hon borde vinna, men om hon inte gör det så är det OK om Lisa vinner. :P

2014-10-05 @ 20:34:33
URL: http://winterzmoon.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0