Presenter

Nu tänkte jag ta och vältra mig i materiell lycka ett tag, och visa er vad jag fick i födelsedagspresent!
 
Doftljus och ett paket med duschcreme, bodylotion och handcreme som är giftfritt och uppfyller alla stränga krav jag har på sådana produkter. Luktar härligt citrusfriskt och nu går jag jämt och smörjer in händerna för att få känna doften. Får tänka mig för när jag är "in public" i fortsättningen för jag tror att det lätt kan missuppfattas om man sitter och luktar på sina fingrar hela tiden;)

 
Mysdress i velour som jag bor i nu. SÅ länge har jag velat ha en velourdress, men det har inte blivit något köp. Jag fick också lurviga innetofflor!
 
 
Den sjukt vacka boken "Nordiska Väsen" som jag ska ha att fintitta i ibland, och dessutom inspireras av när jag skriver min trilogi.
 
 
Jag fick också fyra CD-skivor med folkmusik. Fyra kulturskatter med låtar som jag har noter till och kan lära mig själv (därav hysteriskt fiolspelande nu och en tid framöver). På en skiva finns låtar från Dalarna, och jag gillar verkligen musiken från det området. Låtarna framförs av tre "riktiga namn" inom svensk folkmusik dessutom.
De tre andra CD-skivorna har min pappa varit med och gjort (han är ju spelman) och på dessa finns riktiga gamla låtskatter från min hembygd. En del av låtarna är dessutom skrivna av min farmors bror och min farmors far (som också var spelmän och numera är lite av lokalkändisar bland bykulturvetarna) så det är mitt hjärteblod som flyter där kan man säga.
En riktigt speciell present.
 
 
Jag fick också en nätt liten födelsedagsblomma!
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det var den lilla blomman det! :D Jättefin!
En bok om nordiska väsen har jag alltid velat ha, har ju lånat på bibblan men det är inte riktigt samma sak. Dessutom har jag lite bacillskräck. Bad combination. :P

Det är fint att få presenter man verkligen vill ha och behöver!

Svar: Köp denna boken! Informativ och med sjuuukt fina illustrationer!:)
grusvägenhem.se

2014-10-08 @ 15:08:19
URL: http://winterzmoon.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0