Vardag

Hej på er!
Här sitter jag med morgonkaffet i högsta hugg och gör mig redo för första "arbetsdagen". Nu är semestern slut och allvaret ska börja. Nu blir det ju inte direkt något stort allvar för mig men så här kommer min höst se ut.
 
 
Jag kommer inte arbetsträna på arbetscentrum. Jag fick en stor försämring av det i slutet på våren, och jag känner inte att den arbetsformen lämnar kvar tillräckligt med energi för resten av livet just nu. Jag hade väldigt kul på min arbetsträning, och kanske återvänder jag i framtiden om jag blir lite bättre igen.
 
I höst kommer jag själv "arbetsträna" med mina böcker. Jag har en bok att skriva och två böcker att redigera. I oktober kommer ett mycket spännande möte äga rum som kanske, om allt går som det ska, ger mig ännu mer arbete med första boken (jag skriver en trilogi).
Min plan är att jobba varje vardag under vissa speciella tider. Jag kommer hålla jobbet på en för mig lagom nivå tidsmässigt och variera jobb hemifrån med jobb på stan (biblioteket eller något café) de dagar jag känner mig lite piggare.
Det kommer bli bra att ha en sysselsättning som är helt anpassad efter min nivå och som dessutom med en stor dos tur kommer leda fram till något konkret.
 
Den här veckan kommer bjuda på lite allt möjligt.
Idag börjar jag med ett besök hos min optiker för att kolla så att mina nya linser sitter som de ska, sedan väntar någon timmes jobb innan jag ska möta upp Alex för en lunch på stan, sedan någon timmes jobb igen och sedan åker jag hem.
 
På onsdag ska vi åka till samma fantastiska plats som vi åkte till i lördags (berättar mer sen) och fotografera lite fler bilder efter att alla inblandade har slutat sina jobb. På torsdag ska vi till en stor marknad som hålls i en grannby varje år. I helgen ska Alex åka iväg på nöjesresa med jobbet så jag ska hitta på något mysigt för mig själv. Kommer nog bli helfint!
Vi hörs senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0