En bra söndag

I förra veckan insåg jag plötsligt att min imponerande samling brusiga selfies inte var så presentabla, och jag behöver just presentabla bilder inför allt som händer nästa år.
Man kan säga att jag infann mig i ett stadie av lätt panik, som mynnade ut i ny hårfärg, nytt hår och en inbokad fotodejt med min fina vän Josefine, som är en hobbyfotograf med true skillz.
Fotodejten ägde rum igår, och vi knatade upp i skogen. Efter att ha bestigit Everest två och en halv gång hittade vi en fin plats och där togs både presentabla och konstnärliga bilder som blev så bra att ni kommer vara tvungna att glo på dem tills ni tröttnar.
 
Ja, jo, det är ganska sjukt att den här bilden är tagen fjärde advent...
 
Efter det var det dags för nästa skogsäventyr. Jag samlade ihop karl och farsgubbe och begav mig av på Operation Julegran. Operationen misslyckades fatalt eftersom det rådde akut brist på julegranar där vi fick hugga. Däremot fanns det gott om granar av den mer spejsade och/eller glesvuxna typen. Vi hittade älgbajs och vägen ut ur vad som uppenbarligen måste varit Smålands Everglades.
 
(stövlarna före Everglades)
 
Nåja, frisk luft och vassa granbarr i händerna är ju alltid trevligt så vi deppade inte för det utan åkte in mot stan igen så småningom och Alex kommer fortsätta operationen på egen hand i eftermiddag med omförhandlade krav.
 
Efter den misslyckade men ändå trevliga strapatsen vankades det bio.
Vi skulle äntligen se Star Wars, och den var så bra! Mycket nostalgiskt för mig som varit ganska insyltad i fenomenet i fråga sedan barnaåren.
 
En härlig dag med andra ord, men nu måste jag supervila så att jag är vid liv på torsdag då en viss högtid ryktas äga rum.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0