Jag-dag

Hallå!
 
Här sitter jag och skriver, trots att det inte är i syfte att skjuta upp något jag egentligen borde göra.
Jag har inte ens tänkt igenom vad jag ska skriva, och kanske är det tricket egentligen, för att faktiskt få något på pränt.
 
Idag är det Ida-dagen. Det innebär att det är jag som ska omges av lyx och exakt vad i övrigt jag vill göra.
I söndags var det Alex-dagen, men nu är det min tur.
Vi har tagit sovmorgon, ätit lyxfrukost och nu är Alex iväg och köper bodybutter till mig. Snart ska jag hoppa i ett skumbad, kolla på Breaking Bad (som jag totalfastnat i) och packa in hår och ansikte i diverse krämer.
Sedan tror jag att det vankas ryggmassage tills någons händer trillar av.
Ikväll ska vi ut och äta på ett ställe som jag länge velat testa.
 
(glutenfritt bröd med ruccola, tomat, lufttorkad skinka och brie, "vuxenvälling" (smoothie på kokos, ananas och banan), latte och praliner)
 
Igår var det glöggprovning hos en kompis med tillhörande obligatoriska kattvideos på Youtube och planer inför framtida fester och andra äventyr.
I morgon ska vi nog ut på en utflykt som ska bli sjukt kul!
 
Så livet traskar på kan man säga. Jag vilar mycket men har ändå lite marginal att göra trevliga saker. Jag längtar till julen, men framför allt till sommaren. Jag är spänd på hur nästa år kommer arta sig. Vad som kommer hända och förändras. Om saker går i lås. Hur snabbt andra saker kommer gå. Sånt där ni vet.
 
Det är december, och för alla som bloggar innebär det ju årsresumé så småningom. Den kommer i mellandagarna som vanligt, men än så länge kan jag ju konstatera att 2015 har varit ett sjukt bra och omvälvande år och att det har gått sjukt fort. Det var ju januari igår liksom? Fattar ingenting...
 

(alltså, ber seriöst om ursäkt för bildkvalitén men det blir så av kombinationen bråttom+mobilkamera)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0