Mitt 2015

Så har vi kommit till den där dagen. De sista, rosslande andetagen det här året.
En gång när jag var liten spenderade jag en stor del av min nyårsafton störtgråtande för att någon mindre eftertänksam person råkat säga att "det gamla året dör". Jag sörjde det stackars året något enormt.
 
Detta nyår planerar jag i alla fall inte att gråta, utan snarare att skåla för ett mycket bra år som passerat, och ett år med mycket god potential som ligger framför oss.
 
Den potentialen ska jag skriva mer om när året i fråga är här, men nu ska vi ta oss en titt på hur mitt 2015 har sett ut!
 
 
Året började med en afton av glitter, glam och riktigt god mat. Vi sa hejdå till julen med lutfiskmiddag. Jag hade syntetdreads och ägnade många nätter åt att kolla på film och ha djupa diskussioner med min nya kompis Alex!
 
 
Vintermys övergick i vårkänslor. Jag dreadade mitt hår och drog ut en vidsomstand.
 
 
Jag och Alex kom på att vi visst hade gått och blivit kära i varandra, kom fram till att det enda rimliga var att vi blev ett par och tillbringade ett par magiska veckor ute på landet. Vi kom även fram till att hans hus skulle vara vårat hus, och vi skulle renovera det tillsammans och bo där ihop. Javisst, vi kör med snabba ryck.
 
 
Vi åkte långtbort och hälsade på goda vänner, firade valborg och var på kosläpp, jobbade på med husrenoveringen och vissa dagar kunde vi till och med låtsas att sommaren var på väg.
 
 
Vi åkte på spelmansbröllop i Skåne, firade midsommar, flyttade ut i en husvagn i vår trädgård och ägnade den enda varma veckan åt typiskt somriga grejer som att åka omkring på sjön, grilla och bada.
 
 
Vi åkte på folkmusikfestival, åt den årliga musseltallriken, firade mamma och pappas 20-åriga bröllopsdag och for till Gränna bluegrassfestival.
 
 
Jag tog farväl av sommaren och även av mina dreads. Jag fyllde år, och gjorde om hemma.
Vi åkte till Stockholm på hemligt möte, söderhäng och spontan mat-turné.
 
 
 
Vi firade halloween med filmkväll, jag var med i NaNoWriMo som vanligt, men klarade inte hela månaden, som vanligt. Nya soffan och fåtöljen kom äntligen och vi hade många myskvällar framför TVn.
 
 
December kom och vi julpyntade och bakade för fullt. Vi åkte ut till Staffansbo gård och träffade många trevliga djur och två trevliga människor.
 
 
Julen kom och firades i flera dagar med mycket umgänge och mycket mat.
Sedan skrev jag en årsresumé!
 
I morgon är det nyårsafton och den ska enligt plan och tradition firas med glitter, glam och riktigt god mat.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0