Mitt i natten

Paus är vad man skulle kunna kalla den här tiden på året, den tiden som är just innan och precis efter jul. Precis innan det nya året tar fart och man förväntas stå där som en frustande löphäst i startboxen den första januari.
Nu är året snart slut, tiden för att uppnå mål och prestera har runnit ut och facit är i hand. Det som ska uppnås har uppnåtts, och det som inte hann uppnås, kommer inte hinna ordnas på ett par ynka veckor ändå. Så jag pausar.
 
Det är nästa år som jag får ta tag i kosten igen. När det är paus kan man skita i det och äta julgodis. Det är nästa år jag ska börja med mediyoga och meditation. Under pausen duger det fint med skräp-TV.
 
Det är mycket roligt som väntar nästa år, det kommer bli en omtumlande tid, en vändpunkt i livet.
Karriärmässigt väntar nog det häftigaste året hittills, men också ett av de kämpigaste.
Husmässigt ja. Vi har diskuterat fram och tillbaka, stött och blött och funderat och tänkt så det har knakat i alla fogar. Ett tag var vi inne på att hyra ett primitivt torp i skogen bara för att komma från stan och sedan spika på huset lite när andan föll på, men nu har vi kommit fram till att det allra bästa ändå är att prioritera huset. Till och med mer än innan. Ett par saker till ska gå i lås innan det är grönt ljus, men om det blir så, så kommer vi dra upp husbyggartempot till hyperdrive. Plötsligt finns den lilla möjligheten att vi bor där om ett år, eller i alla fall är i flyttartagen. Den möjligheten klamrar jag mig fast vid, för jag vill verkligen inte bo i stan längre. Jag är färdig med det. Typ för alltid.
Så håll tummarna. Mycket kommer avgöras de närmaste månaderna.
 
Typ exakt ett år sedan. Ovetande om mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0