Februariprojektet

Nämen hej på er!
 
Nu har ni väl stirrat i mitt kylskåp länge nog kan jag tänka.
 
Så vad har jag haft för mig då?
Jag har varit kraschad fortfarande, men på bättringsvägen. Har mest hängt här:
 
 
Och gjort sånt här:
En lite ynklig fredag är det perfekt att gosa ner sig i soffan under ett täcke med en skål chips, trevligt sällskap och halvbra program på TV:n.
 
De senaste dagarna har jag hållit på med mitt lite omtalade februariprojekt. Jag håller alltså på att skaffa dreadlocks!
Har ju haft temporära syntetdreads då och då men känt varje gång att jag egentligen vill göra det permanent, och nu har jag blivit gammal och klok och inte lika ombytlig med mina frisyrer längre (äkta dreads funkar liksom inte när man vill byta frisyr en gång i månaden) så nu tyckte jag att det var på tiden.

Jag har införskaffat en del nödvändig och mindre nödvändig utrustning.
 
 
Flätat ur de senaste syntetdreadsen och fått temporärt afro.
 
Slängt denna.
(närå, packat undan menar jag)
 
Plåstrat om mina fingrar efter att ha kört den pyttelilla virknålen under nagelbanden lite för många gånger.
 
Och gjort drygt 20 sådanahär hittills.
 
Det är jobbigt, tråkigt och drygt. Tar sjukt lång tid (jag är inne på dag 3). Men det blir nog sjukt bra när jag är färdig. Sedan ska dreadsen väl få något år eller så på sig att mogna och under den tiden kommer de gå igenom olika stadier av tonårstrots. Jag har tänkt bemöta upproren med ignorans och oversizeade mössor.
 
I morgon ska jag väl på jobbet en sväng tror jag, och sedan försöka fixa färdigt kalufsen. För att vara positiv får jag ju tillfälle att avverka en hel del serier under tiden som jag sitter och sticker mig i nagelbanden.
Har sett en och en halv säsong av Orange is the new Black (känns som att jag också sitter i fängelse numera) och sticker emellan med lite Lazydreads och Snakebytes när jag börjar se galler om jag blundar.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0