Observationer

Hej på er!
Hur är det med er? Med mig är det skit och piss. Är superkraschad pga överskattad förmåga.
Jag ska dock ändå använda min superkraft (jag är sisu-woman, men pannbenet som vapen) till att åka med mor upp på stan och hoppas att jag lyckas hugga ett par vinterkängor jag kikat på som är på oförskämt stor rea. Håll tummarna för mig.
Ikväll blir det tydligen "ett fredagsmys i dess allra lugnaste form", för att citera själva sällskapet i aktiviteten.
 
Här kommer några observationer från de senaste dagarna:
 
1. Alltså är det bara jag, eller har den här fixeringen vid att sätta puttenuttiga fraser på exakt alla föremål i hemmet gått till överdrift? 2 in 1?
 
 2. En vanlig middag med mexikansk touch. Köttfärspryl, improviserad guacamole-eller-i-alla-fall-något-ditåt och zuccinipasta.
 
 3. Jag skriver också. Snart är det dags att börja med trean och fram tills dess skriver jag bakgrundstexter som inte ska stå med någonstans men som håller mina skrivmuskler igång och som jag behöver själv för att veta vad som hände.
 
 4. En överambitiös frukost. Chiapudding med banan, blåbär och kokos, och paleo spirulinabröd med spenat, ägg, avocado och citronpeppar.
 
 5. Jag har gjort vissa inköp inför mitt februariprojekt.
 
 6. Jag har haft filmkväll med massa paleogodsaker och konstiga (bra) filmer.
 
 7. Jag har legat och degat i min sköna säng länge efter att jag vaknat, och lyssnat på musik och läst bloggar.
 
Slut på observationer, nu ska jag äta köttfärs!

Helgen som gått

Hallojsan!
 
 
Det har varit en lugn och skön helg som har gått i matens tecken.
 
I går ställdes det till med lördagsmys med kompis och denna film:
Three Miles North of Molkom
 
 
Idag gick jag upp sent och styrde upp lyxig brunch.
Kaffe, rödbetsjuice, paleobröd med spenat, tomat och citronpeppar, chokladchiapudding med blåbär.
 
På kvällen blev det mat igen.
Lax med ägg, gröna blad och grönsaker. Banan till efterrätt.
 
Så den här helgen har jag egentligen mest sovit, ätit och snackat skit med sköna människor. Och det var precis vad jag behövde. Känner mig lite bättre så nu kör jag hårt med nästa vecka! Börjar med tidig morgon och läkarbesök.

Nattsudd

Nämen hejsan!
 
Här sitter jag och nattsuddar. Jag ska snart höppe i säng, och har precis skickat ut lite uppdaterat manus till en hög testläsare.
 
Idag har varit en dålig dag rent sjukdomsmässigt. Fick vara hemma från arbetsträningen och har mått kasst och sånt där som man gör när man är kraschad. Humöret har det som vanligt inte varit något fel på, men så är det ju när man (i alla fall enligt utvalda delar av min vänskapskrets) har den här filuren som totemdjur:
 
 
 
 
I alla fall, fasligt lugn fredag och fasligt lugn lördag väntar. Planen inför i morgon är orimligt lång sovmorgon, skriva bakgrundsscener (som inte ska med i någon bok men som jag själv behöver som referens) med en stor kopp kaffe, och soffmys med kompis, snacks och bra filmer på kvällen.
Låter ju fint som snus!
 
Söööömmertime och lockigt hår.

  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0