En ganska vanlig torsdag

Nämen halloj!
 
Vad gör ni?
Jag hänger hemmavid idag. Jag har ju inte arbetsträning på torsdagar och idag är det nog lika bra för jag är lite halvkraschad sådär så jag behöver nog vila.
 
Jag underhåller mig med att korrekturläsa en kompis examensarbete. Där fick man för att man var språkpolis liksom, haha, närå.
OBS! Mitt språkbruk här i bloggen är inte perfekt, men det beror delvis på att jag slarvskriver här, och det är nog lika bra att jag fortsätter med det för annars blir det nog inget bloggande alls.
 
Annars är jag sjukligt peppad på att äta glass sedan. Jag fick bananer förra veckan och igår hade de äntligen nästan mognat sönder så då åkte de in i frysen. Idag ska de mixas och blandas med hasselnötssmör och kakao om allt går vägen. Men det får vänta tills klockan 20:00 då jag är klar med "arbetet" för dagen. Jag hade tänkt att jag skulle kolla på något bra program på TV, men upptäckte till min inte sådär skitstora förvåning att det går exakt noll bra program på TV ikväll, mina DVD-filmer är söndertittade och jag kan inte streama mer för jag har begränsad surf.
Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. En god bok hade ju varit en bra idé, men alla mina böcker är också sönderlästa och jag kommer inte iväg till biblioteket där mitt egentliga läsprojekt 2015 finns (det omfattar 47 böcker).
Troligtvis kommer hela alltet sluta med planlös surfning på interwebben, och det är ju inte helt fel det heller. jag skulle kunna läsa ikapp lite bloggar, finkamma pinterest och så vidare i lugn och ro utan att i själva verket skulla göra något annat.
En ganska underskattad aktivitet egentligen, och helt klart värdig en skål bananglass!
 
Myspysbilder från varmare årstider.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Det är skönt att sätta sig vid datorn ibland utan mål, fast det är lätt att fastna, speciellt vid pinterest och tumblr. ^^

2015-01-16 @ 22:05:04
URL: http://winterzmoon.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0