Fem saker...

... jag vill göra 2015!
 
Vissa har nyårslöften, jag har nyårsmål och nyårsönskelistor.
Här bjussar jag på fem smakprov som står med i det dokumentet (ja, det finns ett dokument, nej det är inte skrivet i Excel, någon jäkla måtta får det ju vara).
 
 
Rida
Jag är förvisso för sjuk för ett ordentligt ridpass, men jag har sagt hur länge som helst att jag borde åka ut till stallet och ta ut mammas ädla springare på en barbacka myspystur i skogen. Detta år ska bli året då det händer!
 Förhoppningsvis många gånger.
 
 
 
Folkrot
Folkmusikfestivalen som min morbror med familj arrar på deras vackra gård. Jag ville så hemskt, hemskt gärna åka första gången den hölls (2013) men då var jag för dålig. I sommar ska jag hålla alla tummar för att jag kan komma iväg!
Hemsida
 
 
Sanna
Min bästa vän och partner in crime träffade för några år sedan en välartad (nåja) ung man, och flyttade snart ihop med honom i en del av landet som ligger lite för långt bort. Jag har varit för sjuk för att hälsa på henne, men i år har jag gett mig tusan på att det ska gå. Lite ledighet är allt som krävs för att jag ska ta tåget norrut för att träffa den här idioten och hennes välartade (nåja) unga man.
 
 
Trollblodet
2014 var året då jag slutligen fick tummen ur och skrev färdigt första boken i min planerade trilogi. I rena förskräckelsen fortsatte jag och fick även ur mig andra boken. Förutom en hel del manusbearbetning och troliga refuseringsrelaterade ångestattacker hoppas jag skriva sista boken i trilogin i år. Faktiskt ganska snart i år, eftersom jag är på upploppet i planeringsfasen. Bara de sista bitarna ska falla på plats innan jag tar plats i skrivhörnan igen!
 
 
Yoga och meditation
Jodå, det är dags att omfamna min inre flummighet och hälsohets ännu mer.
"Yoga?" tänker ni säkert. "Är inte det typ jobbigt?"
Jo men visst, om man kör vanlig yoga, men jag ska börja med medicinsk yoga, anpassad bland annat för temporära måndagsexemplar som jag själv :)
Meditation är också viktigt, och jag har ju varit så utomordentligt smart att jag flyttat till en lägenhet som ligger vägg i vägg med ett skogstäckt berg, så det är bara att bli bättre på att knalla upp dit och bli ett med naturen.
Bildlänk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0