Tankar om Nu

Hej på er, det var länge sedan!
 
Det har ju tydligen varit lite bloggpaus här, främst för att jag saknat blogginspiration, men det är ju ändå roligt att blogga, och att ha det kvar i efterhand, så nu är jag här igen så får vi se vart det leder.
 
Det har precis blivit ett nytt år, och världen är liksom ny och fräsch och full av ambitioner. Det är lite det jag gillar med nyår. Illusionen av att vänd blad.
 
Förra året var tolvslaget en sådan sjuk lättnad för mig eftersom 2013 var ett riktigt mardrömsår. Det var ju då jag blev sjuk med allt det innebar. 2014 däremot har varit ett väldigt bra år om man ser till förutsättningarna. Jag får väl gå närmare in på vad jag egentligen sysslade med i ett annat inlägg.
 
Men ja, som sagt, nytt år och ny dator. Snart dessutom ny skrivhörna i lägenheten (jag måste nog ändå säga att jag är rätt duktig på att pussla med möbler när jag får in vardagsrum, sovrum och kontor i en liten etta).
Det verkar ju faktiskt som att det skulle kunna bli ny blogglust också!
 
Just nu sitter jag här och prokrastrinerar. Det vill säga, jag ska egentligen diska, men upptäckte hur skitviktigt det plötsligt var att träningsskriva på det nya, lite ovana tangentbordet. Jag håller också på att lägga över lite bilder, dokument och sånt från den gamla datorn till den nya, och hårddisken på den nya datorn är liksom pytteliten, så det är lite som i somras när jag flyttade från en trevåningsfyra på 93 kvadrat till en liten etta på kring 40. Det blir trångt, men mysigt helt enkelt!
 
Jaja, det finns mer prokrastirinering att göra! Jag måste ju lägga upp en liten årsredovisning över 2014 här. Bättre sent än aldrig och så.
 
Vi hörs!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0