Marknad och musik

I lördags kände vi för att hitta på något skojigt - så lämpligt då att det hölls gammeldags hantverksmarknad ungefär på väg till spelmansstämman/logdansen vi länge planeret att gå på! Vi plockade upp min pappa i stan och satte fart.
 
"På väg" kan eventuellt ha varit ett något ambitiöst uttryck, men vår GPS letade snabbt upp den närmaste rutten.
Om vår GPS bör sägas att den prioriterar "närmaste" framför faktorer som "snabb" eller "överhuvudtaget framkomlig". Rakaste vägen blir det, oavsett om det är en väg eller en antydan till myrstig mitt ute i ödemarken.
Här hamnade vi i förrgår:
 
 
Vi kom fram till marknaden och trots skållande hetta gick vi omsorgsfullt igenom hela rasket. Stärkta av saft och korv till vissa av oss.
 
 
Jag inhandlade (fick) ett styck handsmitt mantelspänne, som jag snabbt omvandlade till dreadlockshårspänne, av vår smedkompis som hade ett marknadsstånd där han sålde föremål som satte snurr på hela vår fantasi. Tur att han som sagt är vår kompis för han kommer få jobba när det blir dags att inreda huset!
(Pappa köpte en pytteliten espressokopp med runskrift på som han var mycket nöjd över. Han förklarade att mamma alltid häller upp för mycket kaffe åt honom, och nu hade ju en snillrik lösning på det problemet uppenbarat sig. Hurra!)
 
 
Sedan var det hög tid att bege sig till Klevens loge för knytkalas, buskspel, konsert, kvällspromenader till fantastiska utsikter med mera! Där stannade vi tills solen gick ner och njöt av sommar, musik och barfotasteg i gräset!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0