Första maj del 1

 Om det fanns VM i tidsoptimism så skulle jag och min pojkvän vara givna för landslaget, och i den andan började vi dagen.
Det var nämligen dags att (lite för sent) ta bilen till grannkommunen för att gå på stor loppis!
 
 
Stressade, men glada och peppade ändå!
 
 
Det var mycket folk trots det mulna vädret.
 
 
Alex hittade snabbt ett bord med verktyg och fyndade en liten hyvel för en guldtia.
 
Och jag, som älskar porslin och retro kunde inte motstå den här fantastiska servisen!
 
 
Jag hade knappt hunnit betala den innan Alex stod och kollade på fyra vackra tekoppar som vi heller inte kunde gå ifrån. Vi var mycket nöjda över våra fynd och över att vi har samma smak och det var lite mysigt pirrigt sådär att köpa porslinet till vårt framtida gemensamma hushåll.
 
 
Jag fyndade också en fin sommarklänning, en pippitröja (jag sålde min förra och ångrade mig) och lite stickor och virknålar.
 
Efter att vi var färdiga med loppisen åkte vi en sväng i trakten med målet att köra förbi ett annat hus som Alex har fått (han är en sådan som lätt blir tjenis med folk) och som vi ska plocka ner och flytta till vår tomt. Sedan kan det flytta in kompisar där och hjälpa oss med alla odlingar och djur.
 
 
Huset är gammalt, vint och slitet men ändå i tillräckligt bra skick. Med varsam restaurering kommer det bli en riktig pärla!
 
 
Jag såg en tapet som jag blev sugen på att adoptera till vårt framtida sovrum. Nu gäller det bara att hitta en liknande!
 
Efter ytterligare lite roadtrip var det hög tid att åka till Alex föräldrahem för en gofika med frukt till grottkvinnan och bullar till de andra!
 
 
 
Efter det fortsatte äventyret ut till Åsens by och kosläpp, men det tar vi i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0