Titt på sedan och då

Hej på er!
 
Här rullar livet på, och jag har många gånger tänkt på min lilla blogg, och att jag borde berätta för er vad som händer, och att jag bara ska diska först, och att jag visst glömde bort att blogga efter att jag diskade och så vidare.
 
I alla fall. Jag tror att jag har blivit lite sämre. Svårt att säga vad det beror på. Det kan vara för mycket fysisk aktivitet, eller årstiden (börjar misstänka att jag mår sämre i maj/juni av någon anledning) eller både och.
Det funkar ändå ganska bra att ha ett liv, men jag kraschar mycket lättare så jag får vara lite mer försiktig.
Jag hoppas att jag är bättre igen framåt hösten. Jag får nämligen fyra veckors semester i sommar, och dessutom på de bästa semesterveckorna.
Nu är det ju inte så betungande att jobba en liten stund tre dagar i veckan som jag gör, och för en frisk människa hade det väl i det närmaste varit tråkigt lite, men för mig har det varit en alldeles lagom utmaning. Ibland får jag sjukanmäla mig och stanna hemma och vila, men många gånger går det bra. Dock ska det bli RIKTIGT skönt med semester nu! Jag behöver få lite tid att ta det lugnt faktiskt.
 
Det blir nog mycket jobb med huset under semestern, men det är ändå annorlunda att gå hemma och skrota (vi ska ha en husvagn på tomten att bo i ganska mycket) och stryka på färg på någon planka än att behöva rodda hela gå-till-jobbet-projektet med tillpiffning, resor, fika och alla jag-ska-bara-ärenden på stan efteråt.
 
Nästa helg ska jag på bröllop. jag har peppat för det hela våren för det blir nog en hemskt rolig tillställning.
Dock är jag också lite nervös eftersom jag inte mår så bra och bröllopet äger rum typ 30 mil söderut och involverar två övernattningar på två olika platser samt en hel del festande och hålligång oavsett hur lugnt och alkoholfritt man tar det.
Men jag tänker på förra året när jag åkte till Stockholm (Dag 1) (Dag2+3). Då mådde jag verkligen piss veckan innan, och in i det sista var jag osäker på om jag ens skulle kunna åka. Men det gick ju faktiskt bra ändå (typ) och jag både överlevde och hade det roligt. Så jag får helt enkelt lita lite på reservtanken nästa helg tror jag. I morgon ska vi till ett köpcenter och shoppa gaaaaalet (haha nej, men vi ska handla ett par grejer till bröllopet och en hel del till husrenoveringen) och efter det ska jag ta det så lugnt som jag kan. Sedan gäller det på fredag. Håll tummarna för mig!
 
Här följer ett antal bilder som får visa hur livet har sett ut den senaste tiden:
 
Jag har...
 
...varit på Qvarnarps Byggnadsvårdsbutik (A.K.A himmelriket) och shoppat saker som rå linolja och trätjära samt spanat efter fönster.
 
 
...firat farfars hundraårsdag med paleo rabarberpaj och vaniljsås. (Farfar var med som spöke.)
 
 
...ätit långa helgfrukostar.
 
 
...firat dreadsens tremånadersdag!
 
 
 ...läst Sagan om Isfolket ute i gröngräset.
 
 
...jobbat lite med huset som ska flyttas.
 
 
...firat Alex inträde i köttätarnas värld med bland annat lax.
 
 
 ...provat ett oräkneligt antal klänningar för att finna något att ikläda min lekamen under kommande festligheter. (Antal klänningar jag köpt hittills: 0
Därav köpcenterbesök i morgon.)
 
 
...gjort ett nytt försök att hitta världens bästa dreadschampoo.
Resultatet återstår att se men doften är en klar 5/5!
Luktar lite som när man kommer in i en sån där affär där de säljer rökelser,
magiska stenar och kläder i sammet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

*Tillbaka från ännu en blogg-världen-paus*!
Jag är nästan frisk, iallafall fysiskt, och jag tycker 3 dagars arbete i veckan låter helt lagom. Men det kanske bara är jag som är en lat jävel. ;D

Ett hus som ska flyttas? Har du skrivit om det tidigare? Jag har nog missat en del. *Letar* ^^

Grattis till farfar!

Oh, det där schampot har jag haft ögonen på, men jag är lite skeptisk till "tvål" schampon, det känns inte riktigt som om de tvättas ur ordentligt?
Jag använder Urtekram's flytande schampo, brännässla! Blandar lite med vatten, häller i skallen, tvättar - done! Bästa valet jag gjort - byta till naturliga produkter i badrummet. :)
Testat något annat intressant?

Svar: Jo, fast jag jobbar ju inte fulla dagar så det är ändå rätt lite :)
Jag har nämnt det i ett tidigare inlägg, du får scrolla lite! Det är ett hus Alex fått som vi ska flytta till vår tomt. Det ska bli extrahus och Alex ska ha det som lekprojekt.

Jag tycker att det tvättas ur precis som vanliga schampo. Jag vill helst ha fast schampo till dreadsen för det blir lättare att komma åt och går inte åt lika mycket :)
Jag har också haft en del Urtekram innan, och de är super!
grusvägenhem.se

2015-05-25 @ 19:48:28
URL: http://winterzmoon.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0