Sedan sist

Hej på er! Det var länge sedan!
 
Det blev visst en oplanerad bloggpaus här lite spontant, men jag har tänkt många gånger att jag borde blogga, och nu tänkte jag börja göra det igen.
 
Vi kan börja med att titta på vad som hänt sedan sist vi hördes.
 
 
Först och främst har NaNoWriMo börjat. Vad gör jag här då kan man ju undra. Jag brukar ju försvinna spårlöst varje november, men i år kör vi tydligen tvärt om. Det kan bero på att jag i och med detta blogginlägg ägnar mig åt min favoritsysselsättning - prokrastinering. Jag ska snart börja skriva dagens omgång, men jag är sååååå trögstartad som vanligt. Efter typ tusen ord flyter allt på hur bra som helst. Det kan också bero på att jag skriver ett par scener nu som mest är roliga och trevliga. Ingen smärta, mörker eller rasande passion så långt ögat kan nå så det är ju tråkigt.
 
 
 
Halloween firade vi väldigt lugnt med skräckfilmskväll hos kompisen med största TVn. Jag var väldigt splittrad mellan mitt dåliga mående och min plötsliga extrema lust att gå på halloweenfest och klä ut mig. Men vi hade mycket trevligt ändå!
 
 
 
Vi åkte till Stockholm i tre dagar för jag skulle på hemligt möte. Vi fick låna en superfin lägenhet på Söder som låg nära typ allt viktigt. Alex var förkyld och jag var dålig så vi tog det lugnt och vilade upp oss. Åt på spännande ställen som serverar mat som inte finns här hemma i småstan (rawfood och injera bland annat). Vi promenerade runt och tittade på hus i Gamla Stan, snurrade runt i skojiga butiker, shoppade tweedkavaj (Alex) och så vidare. På väg hem svängde vi så klart förbi Nacka Byggnadsvård. En riktigt lyckad helg mitt i veckan!
 
 
 
Jag fyllde 26 år och firades med pompa och ståt och sjukt mycket presenter.
 
 
 
Det gjordes äntligen om här hemma i början på oktober. Äntligen börjar det bli så som jag vill ha det! Nu känns hemmet mycket mer i linje med min stil. Soffproblemet löste sig också. Beslutet togs (ganska förvånande för att vara mig) att en långsiktig lösning är bäst så vi slog till på en vuxensoffa (beträffande prisklass och kvalité) från EM istället som förhoppningsvis levereras lagom till första advent.
 
 
 
Och slutligen så har jag faktiskt kammat ur mina dreads. Grunden till det beslutet var egentligen inte så mycket mer än en lust till förändring och en fåfäng dröm om långt, lockigt hår. Den drömmen är långt bort i nuläget eftersom håret är lite tunt nu och jag fick kapa en halv decimeter slitet hår, men med hjälp av henna, vitaminer och tålamod ska det nog bli ordning på det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0