Varsågod för lista

Nu har jag hittat en sån här lista ute i cyberspejs igen och jag tänkte prokrastinera lite genom att fylla i den. Enjoy!
 

DIN/DITT FÖRSTA:


Operation: Har inte opererats vad jag vet!
piercing: Tog hål i öronen när jag var 12 efter att ha samlat mod i två år.
sport: Jag började rida på ridskola när jag var 6 år och fortsatte med ridningen tills jag blev sjuk för tre år sedan. Har länge sagt att jag ska försöka rida lite lugnt igen någon gång men det verkar alltid komma något ivägen som jag måste vila upp mig inför eller efter.
husdjur: Som jag tjatade om ett eget djur, vilket som helst men gärna med päls eller avlångt och utan ben. Jag fick avlångt och utan ben, men i formatet akvariefisk och inte pytonorm, vilket jag egentligen ville ha.
semester: Min första riktiga semester måste ha gått till Danmark någon gång när jag var riktigt liten. Vi åkte ofta dit eftersom min mamma är där ifrån.
konsert: Eftersom jag är född i en musikerfamilj har jag varit på många konserter, men mer den typen som involverar stråkinstrument i någon form. Jag var nog säkert bäbis under min första.

 

 

JUST NU:


äter du: Ingenting, men kaviarmackor ligger i magen.
ska du: Fortsätta läsa bloggar och tycka synd om mig själv.
lyssnar du på: Ljudet av luft som åker in i lägenheten via ventilationen bredvid fönstret. Ja - tanken har slagit mig att man kanske skulle sätta på musik i någon form.
väntar du på: Att jag ska må bättre igen, att jag ska få ett visst mail, att nya soffan ska komma, att det ska bli jul osv.
tittar du på: Vad jag skriver.
har på du på dig: Svarta tajts, rosa linne, tunnstickad tröja och mössa. Ganska typisk Ida-uniform.

 
 

 

DIN FRAMTID:

karriär: Just nu ligger mitt fokus på författarkarriären och med den händer mycket spännande och hemligt. I framtiden hoppas jag att jag har gett ut flera böcker och att folk tycker om dem!
barn: Vill gärna ha barn om inte allt för länge men inte riktigt än. Längtar efter familjelivet, men vi vill ha lite mer tid själva först och gå och "suga på karamellen" ett tag till.
giftermål: Jag vill absolut gifta mig i framtiden och leva i ett äktenskap! Alex vill också gifta sig, så jag hoppas så klart att det faller sig så att vi väljer varandra att gifta oss med. Men det får framtiden utvisa!

 

 

 

VAD DU FÖREDRAR:


kramar eller kyssar: Jag skulle aldrig vilja leva utan kyssar, men en kram kan ju bli mycket mer långvarig. Man kan liksom ligga och kramas när man glor på TV på kvällarna. Man kan kramas och äta chips samtidigt. Man har ett större urval av personer att kramas med. Så jag måste nog säga kramar ändå.
kortare eller längre: Jag vill gärna vara kort själv men annars gillar jag längre. Jag gillar att titta upp helt enkelt!
snygg mage eller snygga armar: Det räcker fint med frisk mage och starka armar! Har i och för sig inget av det, men man kan ju drömma. Och jag skulle hellre ha frisk mage än starka armar om jag måste välja. För Alex har starka armar så det löser sig liksom ändå.
busig eller lydig: Beror på mitt humör, men generellt föredrar/är jag busig. Detta med reservationer för att jag eventuellt har en annan bild av av busig i vissa sammanhang. När det gäller hästar så motsvarar tydligen min definition av "busig" de andras definition av "nödslakt".

 

 

HAR DU NÅGONSIN:


kysst en främling: Åh, när man var ung och dum och promillehalten var högre än betygssnittet. Och senare också för den delen.
tappat bort glasögon/linser: Inte mer än temporärt. Ja - jag har också hittat dem på mitt eget huvud efter ett tag - det händer i verkligheten!
brutit ett ben: Nope, märkligt nog.
rymt hemifrån: Jomen visst! Det skrattas fortfarande åt när jag var tre år och rymde hemifrån för att jag tydligen skulle ner på stan och shoppa. Och jag vägrade säga vad jag hette utan hävdade bestämt att jag var Pippi Långstrump. Jag kom rätt långt innan ägaren av närmaste livsmedelsbutiken lyckades muta mig med godis och spåra upp mina föräldrar.
röntgats: Massvis med gånger hos tandläkaren och en gång när jag var liten av okänd orsak.
krossat någons hjärta: Mjo.
nobbat någon (som haft känslor för dig): Ja.
gråtit när någon dött: Ja.

 

 

TROR DU PÅ:


kärlek vid första ögonkastet: Ja, men i väldigt sällsynta fall. Och bara om kärlek innebär den där första, dumma nyförälskelsen. Attraktion vid första ögonkastet dock, det är nog ganska vanligt!
gud: Nej, inte som en ensam, allsmäktig, skapande kraft.
mirakel: Jo men det gör jag nog.
aliens: Utan tvekan!
magi: Ja, jag tror på magiska fenomen, men jag tror att allt sånt har en fysisk förklaring, bara att vi inte har kopplat ihop det med den moderna vetenskapen än.
tomten: Jag tror på mycket, men inte på jultomten.
änglar: Jag tror inte på änglar enligt bibeln, men jag tror att det är möjligt att vi kan ha personliga, skyddande, goda väsen runt oss, och många kallar ju det för änglar.
transformers: Hänger inte riktigt med här!

 

 

BLANDAT:


är du kär i någon? Ja, det vore ju olyckligt om jag inte var kär i Alex!
önskar du att du bodde någon annanstans? JA! Jag önskar verkligen att vi bodde i huset nu! Dock trivs jag bra i min lägenhet så länge.
tycker andra att du är attraktiv? De brukar inte springa skrikande iväg i alla fall och jag väljer att se det som ett gott tecken.
dricker du? Ja, det är en nödvändighet för min överlevnad! Dricker dock enbart saker som innehåller ingen eller väldigt lite etanol tills jag eventuellt blir frisk.
använder du droger? Livet är min drog! Närå, i wish, lite koffein och etanol (gärna i kombination) hade sannerligen piffat upp tillvaron, men jag får vackert vänta tills jag inte har en kropp som håller på att braka ihop. Tur ändå att det finns koffeinfritt kaffe.
vilket schampo använder du? I love Juicy från Lush
vilken parfym använder du? Någon billig från H&M
vad är du rädd för? Döden, zombieapokalyps, att jag ska bli sämre, att kaffet ska ta slut.
gillar du att tvätta? Jag är ganska neutralt inställd till att tvätta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0