Lördag

Hej!
Igår var det fest här.
Nej, det var det ju inte, men man kan lätt tro det. Egentligen var det socialt umgänge till frampå småtimmarna och nu ser här ut som ett bombnedslag och jag är dålig, men vi hade hemskt trevligt i alla fall.
 
 
 
Nu ska jag kolla på ett program om 70-talet, som är ett av mina favoritdecennier. Inredningen, kläderna, färgerna, mönstren, musiken, bilarna, framtidstron - ja allt!
Sedan ska jag städa undan lite och åka upp på stan en snabbis och köpa alkoholfritt vin (lyxsaft) för ikväll har jag tjejkväll eftersom Alex är ute och slirar med sina arbetskamrater på någon färja. Jag har köpt supergod plockmat och valt ut en film som jag tror är bra. Det blir nog mysigt!
Såvida jag inte får världens sjukdomsattack då, vilket förvisso är i riskzonen.
 
Kanske hinner jag skriva lite idag också, det hade behövts. jag har börjat om med tredje boken för första versionen sög kom jag på, men jag har liksom inte kommit tillräckligt långt in i andra versionen än för att hitta flowet. I början av varje bok har jag en period då jag bara tycker att allt är dåligt och jag är dålig och så vidare, men det brukar släppa efter ett par kapitel. Nu är det värre eftersom förra versionen bara blev någon sorts B-dokusåpa så nu är mitt författarsjälvförtroende i botten. Men jag ska nog se till att få upp det igen! Jag vet ju redan nu att version två är SÅ mycket bättre utifrån vad jag har planerat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0