Provisoriskt

I går sålde jag ett soffbord, med resultatet att jag sedan var tvungen till en provisorisk ommöblering.
Jag tror att jag råkade komma åt någon sorts hemlig inredningsmagiknapp för jäklar i havet vad luftigt och ljust och liksom rent det plötsligt kändes när det blev plats under fönstret och fotpallen fick vikariera som soffbord.
Det är nästan så att jag förstår varför folk gillar att inreda vitt och minimalistiskt, men bara nästan.
 
 
I övrigt är det kaos som vanligt i mitt huvud när jag bestämmer mig för att göra en estetisk livsuppdatering. Vi ska till IKEA på söndag och vi hinner inte vänta en dag längre, men soffan som vi skulle köpa, och som är ganska viktig för slutresultatet finns naturligtvis inte i lager för tillfället. JUST den soffan vi ville ha. Vi har varvat panikartade chattsamtal med IKEAs kundservice med desperat finkammande av internätet efter alternativ soffa men ändå kommit fram till att det inte finns en soffa i hela universum som vi hellre vill ha just nu, och således kommer vi vänta.
Det stör mig oerhört att min extreme home makeover kommer vara halvfärdig i en period. Min vita soffa (visserligen inte på något vis ful, men ändå fel) kommer vara som en nagel i ögat på mig varje dag. Vi kan bara sätta allt vårt hopp till blocket och andra lagerstatusrelaterade mirakel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0