Det är dags att gå vidare...

Nu startar en ny era i livet.
Jag började skriva i den här bloggen i mars 2013. Då hade jag precis insjuknat i den mystiska sjukdom som nu fått namnet ME/CFS och borrelia.
Det var en tid av chock, förnekelse och sorg och jag har gjort en lång och dramatisk resa sedan dess.
Jag är inte frisk - långt ifrån - och jag vet inte heller om jag någonsin kommer bli det. Vad jag däremot har blivit är frisk i huvudet. Jag har hämtat mig från traumat, ställt om mitt sikte, anpassat min vardag och mina ambitioner och är nu redo att ta mig an livet på det nya sättet.
 
När jag bläddrar i det här akrivet känns det som att det mest är fyllt av svärta och gammalt groll. Jag får en dålig bismak i munnen, och jag känner inte alltid igen personen som skrivit. Det finns inga hemligheter här, inget jag skäms för, men den här bloggen skildrar min tuffaste tid i livet.
 
Personen som skrivit en stor del av inläggen här trodde att hon skulle behöva bli frisk för att komma ifrån sjuksängen. För att hitta en mening med livet igen och våga tro på framtiden.
Personen som skrev det hade fel.
 
Jag vågar tro igen. Jag vågar leva, ta risker och satsa. Jag känner mina gränser som de är just nu.
 
Jag blev sjuk i lägenheten som jag skaffade när jag var en superambitiös universitetsstudent med siktet inställt på doktorsexamen och karriär inom teoretisk fysik. Lägenheten jag har nu skulle vara mitt eget retreat, stället där jag skulle mellanlanda och rehabiliteras. Den har fyllt sitt syfte.
 
Jag är nu påväg mot min dröm och nästa stora utmaning. Den lilla gården som markerar övergången till nästa fas i livet. Det är dags att avsluta det gamla nu. Sätta punkt och tacka för sig. Vända blad till ett nytt och ofyllt.
 
Därför har jag också beslutat att det är dags att sätta sista punkten i den här bloggen.
 
Men frukta icke, spännande tider väntar, och självklart kommer ni få följa med på resten av resan också om ni vill!
 
Jag vill hälsa er hjärtligt välkomna in på min nya blogg där jag kommer husera framöver:
 
 
http://grusvägenhem.se
 
 
Följ med, bokmärk och läs!
Den här bloggen kommer finnas kvar i öppet format i några månader, sedan kommer den lösenordsskyddas och endast vara åtkomlig av mig och vissa utvalda, av nostalgiska skäl.
 
Det här är det sista riktiga inlägg jag skriver här, och med dessa ord vill jag tacka er som hängt här under resans gång, med en förhoppning om att ni vill följa med på mina nya äventyr.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0