Hälsning

Hej på er!
Jag tänkte vänta ett par veckor med att blogga här egentligen eftersom framtiden för mitt domännamn är lite osäker samt allmän blogg-identitetskris, men nu skiter jag i det och skriver några rader ändå.
 
Inte för att det har hänt något, nejdå. Tiden rullar på så som den gjort innan. Snart är februari slut! Jag längtar så. Det finns många saker jag längtar efter.
Januari sög, det kändes som att jag inte gjorde något annat än att räkna sekunder, februari sög något mindre.
Vi har haft något som påmint om vårväder från och till, och dessutom verkar maskinerierna på Hemnet ha rasslat igång. Förvisso har det inte gett något relevant resultat. Än.
 
Jag inser att jag inte riktigt talar klarspråk om någonting, och det är nog meningen. Vissa saker måste liksom få falla på plats och bli definitiva innan man exponerar dem i cyberrymden. Just nu är det också väldigt mycket som är osäkert. Saker som vi vet kommer lösa sig på något sätt, men hur de kommer lösa sig är ännu inte riktigt utforskat.
 
Vi står i alla fall och väger på kanten till ett stup, så mycket är säkert. Men det är inte den sortens stup som är farligt och som man dör av att trilla ner i. Det är mer en sorts stup som man kastar sig ut för med samma kill i magen som i en berg-och-dal-bana. Man vet att det finns något mjukt att landa på i botten, men man vet inte vad, hur långt ner och vad man kommer möta på vägen.
Mucho spännande.
 
 

Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se

fin bild!

2016-02-23 @ 19:49:52
URL: http://rememberthiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0