2016 som jag önskar

Hej!
 
Nytt år, ny header, nyheter!
 
Idag ska vi prata om mitt 2016, så som jag skulle vilja att det ska se ut. Kanske blir det ett något mindre överraskande år än 2015, kanske blir det inte alls så som jag tänkt.
 
Jag börjar med nyheterna. Som alla säkert lär ha listat ut vid det här laget ska jag göra min författardebut i år! Mer (mycket mer) om det senare, men ja, jag hade ju inte direkt väntat mig det här när jag första gången skrev om mitt projekt här i bloggen och det mest var en kul grej.
Ni kommer också kunna hitta mig på en annan blogg, nämligen Debutantbloggen, där fem debuterande författare bloggar varje år om drömmar och vedermödor!
 
 
Vidare till mina visioner. Mitt 2016 har tre hörnstenar - karriär, hälsa och hus.
Karriären har vi ju nu avhandlat, och det för oss till hälsan.
Som ni vet så är ju min sådan inte direkt på topp, men något ska man väl kunna göra för att optimera den känner jag.
Att äta bättre är ett stort mål. Rimliga portionsstorlekar, mycket mer grönsaker och superfoods samt bara snask ibland. Tror inte att jag längre kan skylla på "nykär" när jag trycker i mig skitmat faktiskt.
Jag ska ge mig in i kundaliniyogans mystiska värld, på hemmaplan den här gången. Till att börja med i form av medicinsk yoga och väldigt lätta övningar, men kanske finns en utvecklingspotential.
Jag ska utveckla och utforska min andlighet och satsa på att i år bli flummigare än någonsin.
Jag ska även prova ett par gamla intressen och se om det finns en nivå av dem som jag kan utöva.
 
(klickbara bilder)
 
Huset då? Jodå, det är också en stor punkt på agendan i år. Nu är det förvisso mest Alex som sköter själva byggandet, men det kräver ändå ett stort engagemang av mig. (Välja tapeter är ett hårt jobb!)
Några saker ska gå i lås först, men om de gör det så kommer vi som jag sagt tidigare bygga hus i räserfart istället för den fram tills nu rimliga farten.
Vi vill bo på landet och vi vill komma igång med livet så som vi egentligen vill leva det.
Förhoppningen är att det ska vara flyttkartonger inblandade om ett år!
 
 
Jag tror att 2016 kommer bli roligt, men framför allt arbetssamt. Det kommer vara ett "mellanår" där en stor del av framtiden grundläggs. Ett år där vi sår för att sedan kunna skörda. Jag ser fram emot det, men samtidigt hoppas jag att det kommer gå ganska fort. Så många häftiga saker väntar i framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0