Januarivardag

Hej gänget!
Här sitter jag och prokrastinerar faktiskt inte för en gångs skull.
 
 
 
Det har blivit vinter i min lilla stad, och julpyntet hänger där det hänger tills nästa vecka, så det är rimligt mysigt här hemma.
 
 
Jag såsar omkring i myskläder, lyssnar på Enya och får nostalgiska känslor, pysslar och plockar, funderar och tänker och försöker kväva en stor hög med frustration.
Ända sedan i november har det varit turer hit och dit, många diskussioner och beslut som tagits och sedan ändrats på. Flera gånger har man trott att cirkusen var över, men så har något nytt inträffat som kört igång det hela igen.
Det handlar om framtiden. Jag och Alex vet tre saker - vi vill att framtiden ska vara tillsammans, vi vill att den ska äga rum ute på landet och vi vill ha den helst igår.
Det handlar om hur vi ska ta oss dit smidigast, snabbast och mest ekonomiskt.
Här om dagen gjordes en kalkyl, och nya faktorer i sammanhanget kom fram (över en portion trettondags-lutfisk) som förändrade förutsättningarna lite igen.
 
 
Läget vi är i nu innebär en väntan som inte ens har en daterad sluttid. Det innebär att ha is i magen, och det är något jag är fruktansvärt dålig på. Helt kass faktiskt. Min is smälter.
 
Det ska bli SÅ spännande att se var vi är om ett år. Tur att det finns roliga saker att se fram emot på vägen ändå. Kanske kommer det göra väntan lite lättare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0