Pyssel

Hej på er!
 
Jag sitter här och pysslar med kodning inför mitt nya bloggprojekt (som ni snart kommer få veta mer om) och man kan väl säga att jag varierar svordomar och total uppgivenhet med triumfrop och övertygelse om att jag är ett tekniskt geni.
 
I övrigt har jag fått min tredje spruta med vitamin B12 i förmiddags. Ganska intressant upplevelse, att få en nål inkörd i en muskel, men jag tror att spänningen kommer försvinna snart.
Känner inte någon effekt än, men det kanske kommer eller så gör det inte det och då är det okej ändå.
 
I morse satt vi faktiskt på balkongen en stund, och det var inte ens kallt! Det var varmt och gott i den nya vårsolen och det känns hoppfullt. Jag har ju bara sol på balkongen ett par timmar på förmiddagen så man får passa på.
 
I morgon har jag och Alex ettårsdag. Det har gått väldigt fort det här året, men samtidigt känns det som att vi har varit ihop i tjugo år minst, och som att det liksom inte kan vara på något annat sätt. Vi har blivit så himla samkörda. Vi är ett riktigt team, som jobbar tillsammans mot våra gemensamma drömmar.
Och snart verkar det som att en av de stora drömmarna kommer gå i uppfyllelse. Vi ser i alla fall mållinjen nu.
 
Vi ska fira lugnt i hemmets vrå. Jag har sparat en liten bit kalvfilé av högsta kvalitet som ska tillagas och ätas med goda tillbehör. Jag som har som fritidsintresse att äta god mat ser mycket fram emot det.
 
Ett år...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
  • RSS 2.0